Freedomfinance.se

Allt om Freedomfinance.se och att låna av dem
Om du behöver låna pengar eller samla ihop tidigare lån och krediter till ett större lån med bättre ränta kan Freedomfinance.se hjälpa dig med detta. De är nämligen en oberoende låneförmedlare, som fungerar så att de har samlat flera olika långivare och de lån de kan erbjuda på ett och samma ställe. Detta gör att du som behöver låna sparar tid, då du slipper leta igenom massvis med olika sidor efter lån, då Freedom Finance gör detta åt dig. Givetvis kostar inte deras tjänst något för dig, utan du betalar i så fall enbart räntan på lånen du tar.

Vilka lån erbjuds via Freedomfinance.se?
Freedom Finance är helt oberoende och ägs därför inte av någon bank eller så. Däremot jobbar de med alla de största låneinstituten och bankerna i landet. Det som är Freedom Finances specialitet är egentligen att hitta sådana lån som passar varje individ, och därför måste de jobba med väldigt många långivare, då olika låntagare kan ha väldigt olika behov.

Besök Freedom Finance och ansök om ett lån – klicka här.

Tala med en lånehandläggare
För att Freedom Finance på bästa vis ska kunna sätta sig in i just din situation, ger de dig möjligheten att tala med en lånehandläggare hos dem, precis som du gör när du tar ett lån av en bank. Detta gör att du kan diskutera och överväga olika alternativ i lugn och ro och ställa frågor för att försäkra dig om att den lånetyp som Freedom Finance anser passar dig faktiskt är den bästa.
Du har alltid rätt att tala med en lånehandläggare hos Freedomfinance.se, även om du ansökt om lån via Internet.

Vem kan söka om lån?
Företaget ställer några grundkrav på de som söker lån av dem, bland annat:
Att du måste vara minst 18 år gammal
Att du har en årsinkomst som är minst 100 000 kronor
Att du inte har ett skuldsaldo hos Kronofogden

Freedom Finance kan erbjuda mindre lån även för den med betalningsanmärkning, bara man inte har skulden kvar hos kronofogden. Dock kan du inte låna hur mycket som helst i dessa fall, utan endast upp till 60 000 kronor om du är ensam låntagare och upp till 100 000 kronor om du har en medsökande.

Hur går det till när man söker om lånet?
Du kan ansöka om lån av företaget antingen via deras hemsida eller genom att ringa dem. Efter detta görs en kreditkontroll och du blir sedan kontaktad personligen av företaget, i regel mycket snabbt (dvs. inom 24 timmar) för rådgivning kring vilket lån som bäst skulle passa dig.
Om du går med på att ta det lån som rekommenderas, skickas lånehandlingarna hem till dig för att bli påskrivna. Sedan skickar du helt enkelt tillbaka lånehandlingarna, och när Freedom Finance fått dessa betalar de ut lånebeloppet inom 3-5 dagar.

Bra att veta om Freedom Finance
Företaget är ursprungligen brittiskt och grundades i Manchester år 1983. I Sverige har företaget varit verksamt sedan år 2003 och det svenska huvudkontoret för företaget ligger i Ängelholm, där det jobbar ca. 50 anställda. Förutom i Sverige och Storbritannien är företaget även verksamt i Finland, Norge, Irland och Spanien idag.