BlueStep

Om du behöver låna pengar men vet att du av olika skäl har svårt att få detta, finns det idag en del företag som är beredda att ge dig en chans ändå, eftersom de vet att många som haft finansiella bekymmer tidigare trots detta är fullt kapabla till att sköta ett nytt lån. Ett av de mest kända företagen som har denna specialitet är BlueStep Finans, som erbjuder bra och enkla låneprodukter till fler personer än de flesta lånegivare.

Den huvudsakliga låneprodukten hos BlueStep är deras bolån samt lån som tas med bostaden som säkerhet. Dock erbjuder de även lån mellan 15 000 kronor till 50 000 kronor helt utan säkerhet. Dessa lån kan vara ett bra alternativ t.ex. om du behöver renovera något där hemma, köpa bil eller något annat lite dyrare.

Oavsett vilken av dessa låneprodukter som intresserar dig, kan du hitta bra information om dem på BlueSteps hemsida. Vi rekommenderar därför att alla som intresserade av ett BlueStep lån går in på hemsidan för att läsa mer om lånen, vad de skulle kosta dig per månad och så vidare.

Besök BlueStep och ansök om ett lån – klicka här.

Tänk dock på att räntan i många fall sätts individuellt, vilket innebär att BlueStep tittar på just din ekonomiska situation för att bestämma vilken ränta de vill ta ut av dig.
Skulle det vara så att du vill ta ett BlueStep bolån finns även möjlighet till lånelöfte, precis som hos andra banker. Även i övrigt är det helt vanliga lån du får av BlueStep, trots att de inte är lika hårda med sin kreditbedömning som en del andra företag.

Vilka krav måste man då uppfylla för att få låna av dem?
Trots att BlueStep inte tillämpar mycket strikta kreditregler finns det ändå en del krav som måste uppfyllas om man vill ta ett lån av dem. Några av de viktigaste kraven är bland annat:
Att du måste vara mellan 21 år och 60 år gammal vid ansökningstillfället
Att hela lånet måste betalas tillbaka innan du fyller 70 år
Att du har en månadsinkomst som ligger på minst 16 000 kronor per månad
Att du är folkbokförd i Sverige och har varit det i minst ett år